Bold ideas.
Digital Products.
New ventures.

Les mer

"I EN VERDEN SOM DIGITALISERES STADIG RASKERE SKILLER IKKE FORBRUKERE LENGER MELLOM PRODUKTER, TJENESTER ELLER KOMMUNIKASJON" 

- Det gjør ikke vi heller

DayTwo er en måte å tenke på, eller drivkraften vår om du vil. Vi pleier å si at vi er “Powered by tomorrow”, for enten vi utvikler en strategi, en tjeneste eller et budskap er ambisjonen vår å gjøre morgendagen bedre. For bedrifter. Og for mennesker.

Vi skaper interaktive opplevelser som engasjerer, historier som berører og tjenester som forenkler. 


Kreativitet er kjernen i alt vi gjør – enten vi designer nye produkter, tjenester, nettsider, chatbots, eller skaper kommunikasjonen som får det til å fly. Hos oss er programmererne like kreative som designerne, typografien like viktig som ordene som er skrevet, og du som kunde en like uunnværlig del av teamet som noen av oss andre. I den digitale tidsalder hvor alt og alle er koblet sammen tror vi kreativitet og samarbeid på tvers av fagområder er essensielt for merkevarer som vil stå ut i mengden og bety noe for folk.


I DayTwo treffer du strateger, designere, kreatører og teknologer som har satt digitale spor etter seg i både inn- og utland. Vi har erfaring fra store, internasjonale byråer, jobbet i inn -og utland, vi har drevet digitale spydspissbyråer, ledet transformasjonsprosesser, ledet kreative juryer, og hatt ledende verv i bransjeorganisasjoner. På hver vår måte har folkene i DayTwo bidratt til den digitale transformasjonen av Norge. Som resultat har det faktisk blitt mange høythengende priser både i nasjonalt og internasjonalt. 


I tillegg til å være en partner for merkevarer vi tror på, elsker vi å jobbe med gründere. Vi er så heldige at vi har fått lov til å bidra med både rådgivning og konseptutvikling i den spede begynnelsen til flere spennende tjenester. Vi har investert både kreativ- og finansiell kapital. Ja, vi har til og med gått inn som aktive eiere og utviklet og lansert helt nye tjenester! 
- Så om du sitter med spennende tanker og idéer for et nytt produkt, eller en ny tjeneste. Ikke nøl med å ta kontakt. Sammen kan vi løse store ting.

Vårt nyeste prosjekt er tjenesten Luado. En tjeneste som formidler småjobber mellom privatpersoner. Les mer om Luado her >>

INNSIKTSBASERT RÅDGIVNING, KREATIVITET OG KONSEPTER, DESIGN OG TEKNOLOGI.

STRATEGY

CONCEPT

IDENTITY

ADVERTISING

SERVICE

WEBSITE

ALWAYS ON

E-COM

CHAT BOT

PROGRAMMING

FILM

CRM

DIGITAL MARKEDSFØRING

Som en naturlig del av alt vi leverer - er SEO, Google Adwords, Google Analytics, målgruppeforståelse med segmentering, retargeting og datadrevet markedsføring en viktig leveranse fra DAYTWO.